General Construct

Din 2000 pasim in afara granitelor

Sucursala din Germania

Extindere pe plan international

Extern
Extindere

Sucursala din Germania

In anul 2000 General Construct a deschis o sucursala neindependenta In Germania, prin intermediul careia executa in subantrepriza lucrari de constructii civile si industriale. Am reusit sa ne impunem pe piata constructiilor civile din Germania, devenind un partener solid pentru antreprenorii cu care colaboram de mai multi ani.

Incepand cu anul 2018 sucursala a demarat si activitatea de executie de lucrari “la cheie”, intrând cu succes pe piata imobiliara din Germania.

Sediu de birouri cu hala in orasul Hilden, Germania

In vara anului 2020, General Construct a achizitionat si a modernizat propriul sediu de birouri cu hala in orasul Hilden, Germania. Situat Intre Leverkusen, Düsseldorf, Ratingen, Wuppertal si Mettmann, orasul Hilden este un centru economic si cultural bine structurat si In continua dezvoltare.
Complexul achizitionat se Intinde pe o parcela de teren de peste 2500mp si se Imparte In: 250m² de birouri si sala de conferinta, 400m² hala de depozitare si stocare amaterialelor, un spatiu verde de peste 1500m² cat si 8 locuri de parcare pentru angajati si oaspeti. Noul sediu al firmei este modern, cu un aspect arhitectural clar si pregnant, cu dotari tehnice de ultima generatie.
Noului complexmai apartine si o parcela intravilana de peste 880m² pe care firma doreste, incepand cu acest an, realizarea unei clinici medicale cu cabinete de consultanta si tratament. Noua cladire, cu o suprafata utila de peste 840m² va fi inchiriata in totalitate si este compusa din 4 nivele, parterul si primele 2 etaje vor apartine clinicii iar cel de-al 4-lea unui luxos penthaus.

Contact
Ia legatura cu noi

Coordonate de contact sucursala