General Construct

Cu ce ne mandrim

Proiecte

Lucrari reprezentative din ultimii ani

Pe plan national

Lucrari in Romania

General Construct a realizat in calitate de antreprenor general constructii civile si industrial. De asemenea, a participat la realizarea de lucrari social-edilitare si industriale de mare complexitate.

Experienta acumulata permite abordarea oricarei solutii constructive, cum ar fi: structurile monolite din beton armat, structurile prefabricate sau constructiile metalice.

Analizand activitatea companiei din ultimii ani, putem enumera o parte din lucrarile pe care le-am executat sau la care am participat si pe care le consideram reprezentative:

International

Lucrari in Germania

Necesitatea adaptarii la conditiile unei piete germane competitive a impus diversificarea profilului companiei, in portofoliul firmei gasindu-se acum si lucrarile „la cheie”. Atat antreprenorii cat si clientii au apreciat calitatea lucrarilor, dar si profesionalismul de care au dat dovada specialistii firmei noastre.

Atribuirea unor noi lucrari se datoreaza increderii castigate pe piata, prin indeplinirea cu seriozitate a sarcinilor asumate prin contractele incheiate. Avem deja un numar semnificativ de santiere in lucru, iar perspectivele de extindere sunt mari, cartea noastra de vizita fiind lucrarile executate pana in prezent si cei 19 ani de experienta pe o piata cu o concurenta deosebita.