General Construct

Ce va oferim

Servicii

Apelati cu incredere la noi

Servicii

Doriti sa construiti?

Un laborator medical modern? Un sediu de firma? Reabilitarea unei aripi a unui spital? O parcare subterana? Modernizarea unei cladiri din patrimoniul cultural? Noi le-am realizat pe toate cu succes. La timp, in buget si fara surprize.

Cladiri
Oferim clientilor

Constructii civile, industriale, social-culturale

De la spitale, laboratoare medicale moderne si pâna la sedii de firma, avem in spate experienta necesara, precum si personalul si tehnologia care sa va ajute sa va indepliniti obiectivele.

Locuinte colective si individuale

Executam cu succes lucrari de construire a locuintelor colective (blocuri) sau individuale (case sau ansambluri de locuinte). Echipele noastre de profesionisti sunt flexibile, creative si se adapteaza la natura locului demunca si la nevoile beneficiarului.

Dezvoltari si modernizari de drumuri, strazi, platforme

Suntem familiarizati cu provocarea de a construi la calitate inalta, concentrându-ne pe asigurarea programului si bugetului fiecarei sarcini.

Restaurare si consolidare monumente istorice

Gestionam toate aspectele procesului de constructie, astfel incât beneficiarii sa isi poata continua programul cu deranj minim.

Termice
Oferim clientilor

Instalatii termice, sanitare, apa-canal, de ventilatie, de aer conditionat

Oferim servicii de calitate din partea instalatorilor autorizati ANRE, garantând atât manopera cât si produsele folosite pentru lucrari.

Electric
Oferim clientilor

Instalatii electrice, bransamente, tablouri de automatizare

Orice tine de monatarea instalatiilor electrice intra in aria de activitate a echipei noastre de electricieni profesionisti.

Sisteme si instalatii de limitare si stingere incendii

Macara
Oferim clientilor

Montare macarale

Societatea este autorizata de ISCIR INSPECT pentru servicii de proiectare, supraveghere si verificare tehnica macarale. Servicii in domeniul macaralelor turn: