General Construct

Proiecte
Proiecte finalizate din Romania

Reabilitare, modernizare si dotare Camin cultural sat Parhauti, comuna Todiresti, Suceava

Datorita situatiei precare in care se afla in prezent cladirea, se propun a se face interventii de reparatii, consolidare si amenajare. Va avea o noua structura constructiva, se vor inlocui peretii de lemn cu zidarie GVP (25 cm). Zidurile interioare se vor termoizola la exterior cu vata minerala cu o grosime de 10 cm si se vor tencui. In sala de spectacole peretii vor fi placati cu placi ingnifugate fonoabsorbante iar tavanul salii va fi realizat din placi de gips carton fonoabsorbant. Invelitoarea se va inlocui, pe sarpanta refacuta a cladirii, din tigla ceramica.

Din punct de vedere functional, se propune o refunctionalizare a programului caminului sub forma camin cultural pentru 150 de persoane si functiunile aferente programului. La nivelul parterului, se pastreaza accesul, iar ca functiuni se propun: un oficiu, un birou director, o garderoba, un spatiu acces camera sunet, o sala de lectura, o sala polivalenta cu 150 de locuri, o serie de grupuri sanitare pe sexe, un grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati, un vestiar pentru artisti cu grup sanitar propriu, un vestiar pentru personal cu grup sanitar aferent, o depozitare pentru scena si o camera a centralei termice.
La nivelul parterului se propune o extindere in partea de sud care include un grup sanitar pentru persoanbe cu dizabilitati, 2 grupuri sanitare pe sexe si o centrala termica cu acces din exterior. Evacuarea publicului se poate face si prin accesele secundare direct din sala de spectacole.