General Construct

Proiecte
Proiecte finalizate din Romania

Extinderea si modernizarea UPU – SMURD din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” Suceava

Investitia de modernizare si extindere a UPU Suceava se va desfasura dupa cum urmeaza :
Reabilitarea si modernizarea spatiilor existente de la parterul corpului A , a corpului F (partial) si a corpului de legatura totalizand o suprafata de 1064,0mp. Extinderea functiunii cu doua corpuri de cladire –ax D spre sud si ax G spre nord totalizand o suprafata de 858,00mp. Extinderile propuse vor avea ca functional:

SAS Ambulanta
Extindere serviciu UPU
Extindere serviciu administrative UPU
In vederea extinderii spatiului de la parter UPU, vor fi necesare lucrari de demolare partiala a inchiderilor exterioare (parapeti si ferestre) precum si umplerea unor goluri exterioare cu zidarie. Extinderile propuse vor avea regimul de inaltime parter , iar structura de rezistenta va fi independenta de cladirea existenta. Extinderea spatiului de la parterul UPU , va avea aceeasi inaltime ca si inaltimea parterului existent. Structura de rezistenta va fi in cadre beton armat .monolit ,plansee beton armat monolit, cu fundatii izolate care vor fi la acceasi adancime cu cele existente si vor fi separate prin rost de tasare si antiseismic. Stalpii adiacenti cladirii existente vor fi la 2,53m distanta intre axe.
Acoperirea se va face in sistem terasa.

Descriere proiect
Beneficiar: Spitalul Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” Suceava
Proiectant: Arhitectura Grafica Design SRL Suceava
Antreprenor general: asocierea General Construct SRL (LIDER); LOIAL IMPEX SRL ; DACORUM GRUP SRL; NICONSULTING TECHNIX SRL