General Construct

Servicii profesionale

AMW Imobiliare

Agentie imobiliara

Proiecte noi
Extindere portofoliu

Ansamblu "Stefan cel Mare"

Ansamblul rezidențial va fi dezvoltat pe o parcelă de peste 4.700 mp de teren situat între străzile Dragoș Vodă și Armenească. Noul complex se va integra perfect în peisajul zonei situată în spatele Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” și al Bisericii ”Sf. Cruce” .

Despre
Cine suntem

Prezentare

S.C. AMW Imobiliare S.R.L. a fost fondata în 2004, scopul ei fiind acela de a oferi servicii profesionale pe piata imobiliara romaneasca, cautand solutii avantajoase pentru satisfacerea clientilor sai. Pana in prezent am fost capabili sa ne dezvoltam propria filosofie si propriile noastre principii de a face afaceri, insa membrii AMW Imobiliare se identifica cu obiectivele companiei-mama, General Construct, fiind devotati valorilor fundamentale ale firmei: servicii si lucrari de inalta calitate profesionala, integritate, respect, demnitate si nu in ultimul rand munca in echipa.

Solutii
Imobiliare

Rezultate

Astfel, rezultatele nu au intarziat sa apara, AMW Imobiliare castigandu-si in timp foarte scurt o pozitie bine consolidata printre agentiile imobiliare ce actioneaza pe piata din judetul nostru, printre colaboratorii nostri numarandu-se reprezentanti ai unor companii puternice si firme solide.
AMW Imobiliare vine in sprijinul dumneavoastra prin solutii concrete si complete care sa raspunda celor mai exigente cerinte de profesionalism, seriozitate si promptitudine. Beneficiind de o echipa tanara, motivata si bine pregatita profesional, AMW Imobiliare va ofera garantia ca proprietatea cumparata prin noi nu este doar casa mult visata, dar si o foarte buna investitie în timp.